Suchý január nemusí byť vôbec suchý

Suchý január si získava každým rokom väčšiu popularitu. Ak ste sa rozhodli zapojiť do tejto výzvy a radi objavujete nové chute, máme pre vás tipy, ako si užiť pestrý január aj bez alkoholu.

Máte to radi horké?

História značky Franklin & Sons siaha až do roku 1886, kedy začali bratia Frederick a Albert vyrábať z prírodných ingrediencií výnimočné nealkoholické nápoje. Legendárny sa stal hlavne ich tonik, ktorý sa vyrába aj v kombinácii s originálnymi príchuťami. Vyskúšať ich môžete samotné, ale skvele vyniknú aj v miešaných nápojoch. 


Oslaďte si život

Alebo ste radšej na sladšie chute? V tom prípade vám odporúčame prémiové sirupy Giffard, ktoré sa vyrábajú už po piatu generáciu. Na výber máte zo širokej ponuky tradičných aj netradičných prichutí a vychutnáte si ich vo forme limonád, ako aj nealkoholických miešaných drinkov. A to aj horúcich.


Optimálna chuť kávy?

Nezabúdame ani na milovníkov kávovej chuti a predstavujeme značku Smit&Dorlas, ktorej počiatky sa datujú do roku 1822. Na dosiahnutie optimálnej chuti kávy sa pražia vždy len malé množstvá metódou pomalého praženia slow roast. Výsledkom sú vysoko kvalitné zmesi káv, ktoré patria medzi najlepšie v Európe.


Stále málo inšpirácie? Pozrite si kompletnú ponuku nášho e-shopu Drink Expert a zaručene objavíte tú pravú chuť pre váš suchý január. 


Súvisiace produkty

Viac z nášho blogu